Yorgan ve battaniyelerin yıkanmasında temizlik, leke çıkarma unsurlar kadar sağlığın korunması için hijyenik ve antibakteriyel temizliğin yapılması oldukça önemlidir. Yorgan battaniye yıkama hizmeti de sunan yıkama fabrikamızda ürünlerin temizliği ve bakterilerden arındırılması işlemleri itina ile yapılmaktadır.

Yorgan ve battaniyelerinizin cinsine göre uygun yıkama programları deneyimli personellerimiz tarafından ayarlanır. Yıkama aşamasında yumuşatma ve bakterilerden arındırma işlemleri de gerçekleştirilir. Yıkamada kullanılan temizleyiciler cilde dost doğal içerikli ürünlerdir.

Ürünlerin iç ve dış malzemeleri ile renkleri itina ile belirlenip ayrıştırıldıktan sonra leke tespiti ve leke çıkarma işlemleri gerçekleştirilir. Ürünlerin yapımında kullanılan malzemeye uygun yıkama programı seçilmiş makinelerde yorgan ve battaniyelerin yıkanması gerçekleştirilir.

Yorgan ve Battaniyelerin Yıkanmasında Makinenin Önemi

Çamaşır yıkama makineleri artık daha ağır, daha büyük ürünleri yıkayacak özelliklere sahiptir. Ancak evlerde yapılan yorgan battaniye yıkama işleminde ürünlerin temizleyiciden tam olarak arındırılması çoğu zaman mümkün olmaz.

Yorgan ve battaniye gibi ürünler ıslandığında kuru hallerinden oldukça fazla bir ağırlığa sahip olmaktadırlar ve ağırlıklarıyla birlikte kapladıkları alan da artmaktadır. Bu ürünlerin büyük ve bu iş için uygun otomatik makinelerde yıkanması gerekmektedir.

Makine içerisinde rahat bir şekilde hareket eden yorgan ve battaniyelerin arasında temizleyicinin kalması mümkün değildir. Ayrıca bu ürünlerin kesinlikle nemli kalmaması, tam olarak kuruması sağlık için elzemdir. Sıkma ve kurutma makinelerimiz tam kurutmanın yapılmasını sağlamaktadır.

Periyodik Temizlikle Maksimum Hijyen

Yorgan ve battaniyeler, cildimizle temas halinde olan, nefesimize en yakın ürünlerdir. Bunların hijyenik olması, bakterilerden, tozdan, kirden ve maytlardan tam olarak temizlenmiş olması, sağlıklı olmanın devamlılığını sağlayacaktır.

Birden fazla kişi tarafından kullanılması muhtemel olan yorgan battaniye yıkama işlemleri periyodik olarak profesyonel makineler ve deneyimli personellerle gerçekleştirildiğinde ürünlerin kaliteli kullanım ömürleri uzayacak ve sağlığınızın korunmasının devamlılığı sağlanacaktır.

Yorgan ve battaniyeleriniz yıkandıktan sonra tek taraflı sıkma işlemi gerçekleştirilmekte olup, ürünlerinizin şekil yapısında da değişiklik olmasının önüne geçilmektedir. Hijyenik temizlik sağlandıktan sonra nakliye sırasında da ürünlerinizin dış etkenlerle hijyeninin zarar görmemesi için özel vakumlama sistemleriyle paketleme yapılmasının ardından sizlere teslim edilmektedir.