Bünyan halıları, el dokuması olması ve doğal boyalı iplik kullanılması ile ünlü, kaliteli ve oldukça değerli halılardır. Bu halıların metrekaresine düşen ilmik sayısının sıklığının fazlalığı, halıların kalitesinin oldukça yüksek olduğunun göstergesidir.
Eski dönemlerden beri dokunan Bünyan halıları günümüzde de elde ve geleneksel yöntemlerle boyanmış ipliklerle dokunmaya devam edilmektedir. Bu kadar özel bir halının da temizliğinin özel ve itinalı olması gerektiği göz ardı edilemez.
Halı yıkama sektöründe müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız Bünyan halı yıkama hizmetini sunarken halının el dokuması olmasını ve ipliklerin doğal yöntemlerle boyanmış olmasını dikkate almaktayız. Profesyonel çalışma anlayışını benimsemiş olan çalışanlarımız, kaliteli hizmetten ödün vermeden sizlerin memnuniyeti için çalışmaktadır.
Halının Cinsine Uygun Yıkama Yöntemleri Uygulanır
Modern ve klasik halılar, el dokuması veya makine dokuması halılar, farklı özelliklerde olduklarından yıkama ve kurutma aşamaları da farklılık göstermektedir. El dokuması ve oldukça değerli halılardan olan Bünyan halı yıkama aşamalarında halının dokumasının, ipliklerinin ve renklerinin zarar görmemesini sağlayacak ayarlar ve işlemler yapılmaktadır.
El dokuması halıların ortak özelliklerinden biri olan ipliklerin geleneksel yöntemlerle, doğal malzemelerle boyanmış olmasından dolayı, leke ve kirin çıkarılması aşamalarında kullanılan temizleyicilerin ağartıcı özellikte olmaması gerekmektedir.
Halı şampuanlarımız, el dokuması halıların yapısına, dokumasına ve renklerine zarar vermeden temizlik ve hijyen sağlanmasına özel olarak üretilmiş şampuanlardır. İçlerinde herhangi bir kimyasal bulunmayan bu temizleme ürünlerinde cilde zararlı herhangi bir madde de bulunmamaktadır.
Son Teknoloji İçeren Makineler Kullanılmaktadır
Firmamızın yıkama fabrikalarında kullanılan makineler son teknoloji unsurlarını taşıyan makinelerdir. Yıkama ve kurutma aşamalarında kesinlikle halının cinsine ve yapısına uygun programlar kullanılmaktadır.
Doğal içerikli ve herhangi bir kimyasal madde içermeyen temizleme ürünleri ile halılarınızın zarar görmeden istediğiniz temizliğe ve hijyene kavuşması sağlanmaktadır. geniş kurutma alanımızda tam kurutma sağlanabilmektedir.
El dokuması halılar kategorisinde işlem gören Bünyan halı yıkama aşamaları tamamlandıktan sonra tam kurutma gerçekleşmeden halınız size teslim edilmemektedir. Tüm halılarda olduğu gibi el dokuması halılarda da tam kurutma sağlanmazsa halının dokuması, iplikleri zarar görebileceği gibi, istenen hijyenin sağlanması mümkün olmayacaktır.