Halıfleks, duvardan duvara yer döşemesinin özel yapılı bir halı ile kaplanmasıdır. Çoğunlukla halıfleksler zemine sabit olarak döşenmekle birlikte, halıflekslerin sabit olmayanları da bulunmaktadır. Halıfleks yıkama için firmamızın yerinde yıkama hizmeti bulunmaktadır.

Halıfleksler evlerde kullanılmakla birlikte, ofisler, yurtlar, kreşler, oteller gibi yerlerin ortak kullanım alanlarında sıklıkla tercih edilmektedir. Birden fazla kişinin bulunduğun ortamlarda tercih edilen halıfleks döşemesinin periyodik olarak temizlenmesi gerekmektedir.

Ortamda bulunan herkesin sağlığının korunması için halıflekslerin toz, mayt, bakteri gibi zararlılardan arındırılmış olması gerekmektedir. Sürekli temas halinde olunan halıfleksler, daha çabuk kirlenmekte ve hijyenlerini daha kısa sürede kaybedebilmektedirler.

Halıfleksler İçin Yerinde Yıkama Hizmeti

Halı yıkama sektöründe deneyimli personellerimiz ve kaliteli hizmetimiz ile memnuniyetinizi en üst seviyelerde sağlamayı başarmış olan firmamız, halıfleksler için yerinde yıkama hizmeti ile sizlerin memnuniyetini sağlamaya devam etmektedir.

Yerinde halıfleks yıkama işleminde kullanmış olduğumuz son teknoloji ürünü makinelerimiz, halıflekslerin çok kısa sürede kurumasını ve kullanılmasını sağlamaktadır. Halıflekslerin temizliğinin yapılmasının ardından sağlanan hijyenin daha uzun süre korunabilmesi için tam kurutmasının yapılması önemlidir.

Kullanmış olduğumuz makineler minimum ıslatmayla maksimum temizlik ve hijyeni sağlayacak teknolojiye sahiptir. Temizlik için kullanılan temizleyiciler kimyasal içermeyen, doğal içerikli, cilde dost ürünlerden oluşmakta olup, antibakteriyel özellik taşımaktadırlar.

Uygun Fiyata Garantili ve Kaliteli Hizmet

Firmamız ile irtibata geçtiğinizde yıkanacak alanın büyüklüğüne ve uygulanacak işlemlere göre ne kadar ödeyeceğiniz tarafınıza önceden belirtilmektedir. Ayrıca vermiş olduğumuz yıkama hizmetine olan güvenimizi işlemleri garantili olarak yaparak göstermekteyiz.

Yerinde yıkama ile halıfleks yıkama işlemi tamamlandıktan sonra herhangi bir sebeple almış olduğunuz hizmetten memnun kalmadığınızda işlemin tekrarı ya da para iadesi garantisi firmamız güvencesi altındadır. Firmamızın tüm yıkama hizmetlerinde olduğu gibi halıfleks yıkama hizmetinde de uygun fiyatlı kaliteli hizmet almanız sağlanmaktadır.

Halıflekslerde yıkama ve temizlik kadar tam kurutmanın sağlanması oldukça önemlidir. Halıfleksin nemli kalması, zemin ve halı arasındaki kısımda istenmeyen zararlı ve alerjenlerin oluşumunu kolaylaştıracak ve bir süre sonra nemden kaynaklı kötü koku sorunu ortaya çıkabilecektir. Bu durumun bilincinde olan çalışanlarımız tam kurutma sağlanmadan temizliği bitirmemektedirler.